Disclaimer: Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies

Persbericht

Podiumprogramma Super Sint Festijn op het Veerplein

De meidengroep OG3NE, Pietenkidz (het Nationale Sinterklaaslied) en de Wannebiezz komen dit jubileumjaar naar het Super Sint Festijn in Vlaardingen!

Tijdens het Super Sint Festijn op het Veerplein, zijn er naast tal van leuke activiteiten, ook super gave optredens op het podium en daar wordt gefeest.

Navraag welke act dit jubileumjaar echt niet mag ontbreken, staan met stip bovenaan de zussen Lisa, Amy en Shelly oftewel OG3NE.

Eén van de beste meidengroepen van Nederland was in 2017 al te gast bij het Super Sint Festijn en verzorgde toen een spetterend optreden. Logisch dat zij er dit jubileumjaar weer bij zijn. (14:15 uur)

En zij zijn niet de enige!

Na het succes van vorig jaar komen wederom ook de Pietenkidz langs en zo is ook dit jaar weer het Nationale Sinterklaas lied in Vlaardingen live te horen. (15:15 uur)

Vaak genoemd werden ook de Wannebiezz en ook zij zullen met een speciale Sinterklaas kindershow op het podium verschijnen. Hoewel, de heren kennende zal dit een show zijn waarbij ook menig volwassene het niet kan laten om mee te zingen. (13:00 uur)

Maar er is meer.

Zo zal één van de beste, zo niet dé beste jongleur van Nederland, David Severins op het podium zijn kunsten laten zien, net als de dansgroep van het CJV, Jeff & Mia met de Kids Mega Pieten Party en Dancestudio Dance Point.

Het podiumprogramma zal gepresenteerd worden door Vlaardinger Kevin Brouwer, o.a. bekend van verschillende tv programma’s op RTL 4 en zal het geheel weer muzikaal omlijst worden door de enthousiaste DJ Piet. 

Uiteraard mag ook Sinterklaas niet ontbreken tijdens het Super Sint Festijn en zal hij dit jubileumjaar afsluiten op het podium met aansluitend een Meet & Greet waarbij alle kinderen de Sint kunnen ontmoeten. (15:10 uur)

Kortom, the place to be op zaterdagmiddag 18 november is van 11:00 tot 16:00 uur het Super Sint Festijn op het Veerplein in Vlaardingen.


Live-uitzending volgen? 

Ook dit jaar is het weer mogelijk om de feestelijkheden te volgen via de live-uitzending op www.sintinvlaardingen.nl en live op Facebook. Dat levert weer mooie beelden op van de haven, het historische centrum van Vlaardingen en van het Super Sint Festijn zodat iedereen, ook thuis, de Sinterklaas intocht kan meemaken.

 

Houd de komende weken www.sintinvlaardingen.nl en www.facebook.com/sintinvlaardingen of www.instagram.com/sintinvlaardingen in de gaten voor alle informatie.